Rundt om sundhed, se programmet herunder samt tilmelding til foredrag med Peter Qvortrup Geisling

Rundt om sundhed, se programmet herunder samt tilmelding til foredrag med Peter Qvortrup Geisling

Rundt om sundhed

Velkommen til åbent hus på ”Sundhedsgangen” i glasværket.

 

Lørdag d. 26/1-2019 fra kl. 12:00 – 16:30 vil klinikkerne byde indenfor til ”Rundt om sundhed” Her får du en enestående mulighed for at blive klogere på hvilke tilbud dine behandlere på sundhedsgangen har. Dagen er spækket med gode indslag som du kan se i programmet herunder.

 

Hjemmeoptik v. Trine Vedel står til rådighed med synstest, råd og vejledning. Hun har samtidigt gode tilbud på sine produkter.

 

I akupunktur- og massageklinikken er der hele eftermiddagen mulighed for at kigge ind og få svar på diverse spørgsmål.

 

I FysHuset vil der være ”fysser” til rådighed både under og efter de enkelte indslag. Du har har her mulighed for også at tale ”privat” med en fys.

 

Kiropraktor Lise-lotte Laursen og fysioterapeut Mette Zethner vil samme fortælle om deres behandling af børn. Efterfølgende er der god mulighed for at stille spørgsmål. Kiropraktorklinikken  vil ligeledes være åbent for besøg hele eftermiddagen.

 

Korsør Apotek kommer forbi med demonstration af diverse relevante produkter.

 

Sidste men ikke mindst har FysHuset i samarbejde med glasværket inviteret den kendte TV-læge Peter Qvortrup Geisling til at holde et spændende foredrag i glasværkets store mødesal kl. 14.00 – ca. 15:30. Dette foredrag koster 100 kr.

 

Peter Qvortrup Geisling

Du kan tilmelde dig på nedenstående link:

Program for dagen - Gratis

Rundt om sundhedsdagen