Mindfulness

Mindfulness

Mindfulness

Hvad er Mindfulness?

Mindfulness kan oversættes til bevidst nærvær. I mindfulness har vi en ikke dømmende, men venlig og kærligt nærværende tilgang til os selv og andre. Mindfulness betyder at være opmærksom på en bevidst måde, i det aktuelle øjeblik, uden at dømme.
Denne form for opmærksomhed gør det muligt at udvikle en bevidsthed, klarhed og accept af den virkelighed, der er i det aktuelle øjeblik. Når vi ikke er tilstede og nærværende i mange af livets øjeblikke mister vi mangfoldigheden og dybden i vores udfoldelsesmuligheder og liv.

Mindfullness er et veldokumenteret redskab i forbindelse med kroniske smerter, stress og depression. Du behøver ikke være hverken stresset eller have en depression for at deltage på holdet, men måske du bare er nysgerrig efter at opleve hvad mindfullness er. I FysHuset har vi løbende opstart af hold. Forløbende varer typisk 8 gange af 1,5 times varighed. Undervisningen varetages af Chrestine Jensen som er uddannet fysioterapeut i 1990. Herudover har hun uddannet sig til instruktør indenfor mindfullness i 2016 i det 8 ugers videnskabelige program i Kognitivt baseret mindfulness hos psykolog Anne Dorthe Hasholt.  Hendes primære meditationslærer er Sathyarthi Jens Erik Risom Pedersen, tilknyttet vækstcenteret og Jes Berthelsen, hvor hun har modtaget modtaget undervisning siden 1998.

 

Hør nærmere på 58372018 / 58374040 eller i klinikkens reception. Du er velkommen til at kontakte Chrestine på email: chrestine@fyshuset.dk.

Mindfulness forløb i FysHuset