Mødregruppe Café

Mødregruppe Café

Mødregruppe Café

Vil du være fri for rengøring til næste mødregruppe ... Så tag din mødregruppe med til vores nye mødregruppe café fredag d. 21/2 kl. 13.00!!!

 

FysHuset afholder fredag d. 21 februar fra. kl 13.00 til 15.00 Mødregruppe Café, hvor forældre og babyer kan komme og hygge, lege eller spørge ind til babyens motoriske udvikling.

Babyer elsker at bruge deres kroppe da det er deres bedste redskab til at opleve den skønne verden de er kommet til. Som forælder vil vi rigtig gerne det bedste for vores lille nye barn og hjælpe dem som meget som muligt, men det kan være udfordrende at følge med i hvad baby kan og hvad det “næste skridt” er.

Formålet med mødregruppe caféen er at deltagerne kan komme og evt. høre om barnets motoriske udvikling, lege i vores gymnastik sal samt udveksle erfaringer blandt mødregrupperne imellem.
Vores mødregruppe café vil være af 2 timers varighed fra kl 13.00 til kl 15.00. og programmet vil bestå af følgende:

Praktisk:

Evt. introduktion til leg og øvelser
Der vil selvfølgelig være mulighed for spørgsmål til vores fysioterapeut Mette Zethner både undervejs og til sidst. Der vil blive serveret kaffe og lidt kage til, vi skal jo bruge energi undervejs 🙂

Vi glæder os til at møde babyer og forældre til et hyggeligt event! 🙂

 

Praktisk info:

Du kan parkere din barnevogn udenfor klinikken på 2. sal. Der er elevator i glasværket ved opgang C og eventet foregår på 2. Sal.

Tilmelding: Tilmelding via facebook her eller på telefon 58374040

Mødregruppe Café