Stress af med mindfulness inspireret træning

Stress af med mindfulness inspireret træning

Stress af med mindfulness inspireret træning

Stressreducerende og forbyggende mindfullness

Stress er en tilstand, som mange mennesker oplever både i deres arbejds- og privatliv, og derfor er der mere end nogensinde før brug for, at skrue ned for tempoet og lære at være til stede her og nu. At være opmærksom på en bevidst måde i øjeblikket uden hele tiden blive forstyrret af den tankestrøm, der automatisk dukker op i vores hjerner.

Mindfulness er derfor et yderst effektivt redskab til både at håndtere, forebygge og behandle stress, men også et værktøj til at være mere til stede i sig selv og over for sine omgivelser. Og ikke mindst til at opnå personlig udvikling og et rigere, indre liv.

På dette hold vil du blive guidet i enkelte bevægelsesøvelser, for at skabe flow i kroppen og sindet, samtidig med at der arbejdes med dybe vejrtrækninger.

Du vil blive introduceret til åndedrætsøvelser og guidede meditationer som handler om at være tilstede i nuet.

Timen afsluttes hver gang med en afspændingsmeditation, så du kan gå ud ad døren med fornyet energi og ro i krop og sind.

Medbring et håndklæde for at skåne madrassen og et tæppe du kan have over dig.

Lene Belling er underviser på holdet om lørdagen i ulige uger kl. 11 til 12.  Pris: 10 turskort til 499 kr. Tilmelding telefonisk på 58374040.

 

Yderligere er der mulighed for at deltage på Mindfulness inspireret workshop i naturen i løbet af foråret. På følgende datoer er der mulighed for Mindfulness inspireret workshop: Onsdag d. 22/5, 12/6 og 26/6 fra kl. 16.30 til 18.30. Prisen pr. dato er 199 kr.

Stressklinik Lene Belling