Søg
Close this search box.

Almene træningshold

I FysHuset tilbyder vi alsidig, men individuelt tilpasset træning på hold. Ideelt for dem, der søger at forbedre balance, styrke, udholdenhed eller koordination. Disse hold kombinerer personlig træning for dine problemstillinger samt gruppedynamikken på holdene.

Alsidige men individuel træning på hold

Hos FysHuset tilbyder vi almene træningshold, der er skræddersyet til at imødekomme dine personlige fysiske behov og mål. Vores hold er ideelle for dig, der ønsker at træne mere specifikt i forhold til dine fysiske problemstillinger, uanset om det drejer sig om at forbedre balance, styrke, udholdenhed eller koordination. Læs mere herunder om hvordan vores almene træningshold fungerer, og hvordan de kan gavne dig i din træning.

Almene træningshold hos FysHuset: Personlig træning i et fællesskab

Vores almene træningshold kombinerer det bedste fra to verdener: Individuel tilpasset træning og fordelene ved at træne i en gruppe. Hvert program er designet til at imødekomme dine personlige træningsbehov, baseret på en specifik undersøgelse af din fysiske tilstand og mål. Derudover sikrer vi, at vi løbende optimerer dit træningsprogram, så du konstant kan udvikle din fysiske formåen ud fra dine ønsker. Dette giver en individuel baseret træning, men sammen med andre i vores fitness center eller i vores holdsal.

Fokuseret individuel træning på hold

Når du deltager på vores almene hold, har træningen altid 4 fokusområder. Disse områder er kernen i træningen, men vil altid blive tilpasset dig. De 4 områder sikrer, at vi kommer hele kroppen og alle aspekter af træning igennem, og giver en helhedsorienteret træning.

Træningen på vores hold fokuserer på følgende fire nøgleområder:

  1. Balance: Forbedring af din balance gennem målrettede øvelser, hvilket er afgørende for den generelle kropsfunktion og forebyggelse af skader.
  2. Styrke: Opbygning af muskelstyrke, hvilket er vigtigt for både daglige aktiviteter og sportspræstationer.
  3. Udholdenhed: Forbedring af din kardiovaskulære sundhed og udholdenhed, hvilket hjælper med at øge din energi og samlede fysiske kapacitet.
  4. Koordination: Forbedring af din krops koordination og smidighed, hvilket er vigtigt for at udføre komplekse bevægelser både i hverdagen og i sport.

Vi vil altid sikre, at din træning er tilpasset dig og dit niveau, og det kræver ingen forudsætninger at kunne deltage på vores almene hold.

Vores almene træningshold finder sted i vores moderne fitness center eller i vores hyggelige lille holdsal. Disse faciliteter er udstyret med alt, hvad der er nødvendigt for en effektiv og behagelig træningsoplevelse, og de tilbyder et miljø, der er både motiverende og støttende.

Løbende test og måling af fremskridt

For at sikre, at din træning forbliver målrettet og effektiv, vil vi løbende foretage test af hver deltager på vores almene hold. Disse tests hjælper med at spore dine fremskridt og justere træningen efter behov, så du konstant udfordres og udvikler dig. Disse tests og målinger skal sikre, at du træner bedst muligt samt muliggøre, at vi kan justere op eller ned på din træning, så du er sikret den helt rigtige træning til dig. Træningen vil altid tage udgangspunkt i dine mål og ambitioner, og du er sikret en sikker træning med fokus på korrekt udøvelse.

Fordele ved FysHusets almene træningshold

Vores almene træningshold henvender sig til dig, der ønsker at træne mere specifikt i forhold til dine fysiske problemstillinger, og der er mange fordele ved at træne med en dedikeret fysioterapeut, der har fokus på det fysioterapeutiske aspekt af kroppens funktion.

  1. Personlig opmærksomhed: Selvom du træner i en gruppe, sikrer vi, at du modtager personlig opmærksomhed og vejledning, der er tilpasset dine specifikke behov. Du vil have rig mulighed for at sparre med træneren og er sikret, at der tages hensyn til netop dine mål og kunnen.
  2. Motivation og støtte: At træne sammen med andre skaber en god dynamik, der kan øge din motivation og gøre træningen mere sjov. Derudover vil træning med en fysioterapeut og et konkret program, gøre træningen overskuelig og mere målrettet, hvilket vil skabe en større motivation for dig.
  3. Variation i træningen: Vores træningsprogrammer er designet til at være varierede og udfordrende, hvilket sikrer, at du aldrig keder dig, og at din krop konstant bliver udfordret på nye måder. Ved at deltage på et hold slipper du for selv at skulle tænke ud af boksen hver gang du skal træne, og du kan blot fokusere på det spændende program fysioterapeuten har opsat for dig.
  4. Tilgængelighed for alle niveauer: Uanset dit nuværende funktionsniveau, er du velkommen på vores almene træningshold. Vi tilpasser øvelserne, så de er udfordrende, men opnåelige for alle. Samtidigt med at vi tager hensyn til dine eventuelle fysiske problemstillinger.

Vigtigheden af korrekt træning

Hos FysHuset forstår vi vigtigheden af korrekt træning, og derfor arbejder vi med at udbrede dette, hvilket vi blandt andet gør gennem vores almene træningshold. Især hvis du har fysiske problemstillinger, er det vigtigt, at du træner korrekt. Ofte kan fysiske problemstillinger være en stopklods for at få trænet, da man kan frygte, at man forværrer sin tilstand eller træner forkert. Men det er vigtigt, at man alligevel træner, men blot er opmærksom på at træne korrekt ud fra netop de fysiske udfordringer, man kan opleve. Her kommer professionel og kompetent træning ind i billedet, og netop hos FysHuset kan vi hjælpe dig med at få en effektiv og gavnlig træning, på trods af eventuelle fysiske problemstillinger du måtte have. Udover en korrekt træning, kan vores almene træningshold også hjælpe dig med at komme over dine fysiske problemstillinger, og alt i alt være stillet fysisk bedre. Vi står altid klar til at rådgive dig om den bedste træning, og vores kompetente fysioterapeuter kan også hjælpe dig videre med et fysioterapeutisk forløb, hvis dette er nødvendigt.

Deltag på FysHusets almene træningshold

Vores almene træningshold hos FysHuset tilbyder en unik mulighed for at forbedre din fysiske sundhed og trivsel. Med en kombination af personlig opmærksomhed, gruppedynamik og professionel vejledning, er vi her for at støtte dig på din rejse mod bedre sundhed og træning. Uanset dine mål, vil vores træningshold give dig de værktøjer og den støtte, du har brug for, for at opnå dem.

Hvis du er interesseret i at deltage på vores almene træningshold, eller hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Gitte eller Kasper for yderligere information. Vores mål er at hjælpe dig med at nå dine fysiske mål i et støttende og venligt miljø.

FysHuset

Norvangen 3D
opgang B / C, 2 sal
4220 Korsør

Kontakt FysHuset

Kontakt