Søg
Close this search box.
Fysioterapi og træning

FysHuset

Vi er et professionelt team af veluddannede fysioterapeuter med mange års erfaring indenfor en bred vifte af kompetencer. 

Hvad er fysioterapi?

Læs om hvad fysioterapi er

Fyshuset

KLinik FAQ

A: Det første skridt er at konsultere en læge, der kan henvise til en fysioterapeut med erfaring i behandling af Morbus Bechterew. Det er vigtigt at vælge en terapeut, der forstår sygdommens kompleksitet og er fokusklinik for Morbus Bechterew foreningen.

Ja, livsstilsændringer som regelmæssig motion, en sund kost, god søvn og stresshåndtering kan understøtte fysioterapien og generelt hjælpe med at håndtere symptomerne på Morbus Bechterew. Det er vigtigt at søge råd og vejledning fra sundhedsprofessionelle, herunder fysioterapeuter, der er specialiseret i behandlingen af denne tilstand. Denne information er vejledende og erstatter ikke professionel medicinsk rådgivning. Kontakt altid en sundhedsfaglig person for råd om din specifikke situation.

Ved leddegigt er det vigtigt at foretage livsstilsændringer. Disse inkluderer regelmæssig fysisk aktivitet, en sund og afbalanceret kost, effektiv stresshåndtering, og rygestop. Disse skridt er afgørende for at forbedre den generelle sundhed og velvære, samt at håndtere symptomer og forbedre livskvaliteten for personer med leddegigt.

Årsager til dystoni kan variere, herunder genetiske faktorer, skader på hjernen, eller behandling med visse typer medicin. I nogle tilfælde kan årsagen forblive ukendt. Forskning fortsætter med at undersøge dystonis komplekse oprindelse.

Forebyggelse af visse gigtlidelser kan være mulig gennem en sund livsstil. Regelmæssig motion, en afbalanceret kost og undgåelse af risikofaktorer som rygning kan nedsætte risikoen. Dog er nogle gigttyper, som slidgigt, delvist relateret til aldring og kan derfor være sværere at forebygge.

Deltagelse i GLA:D® Ryg kan resultere i en markant forbedring i livskvaliteten for dem med rygproblemer. Programmet sigter mod at reducere smerter, øge fysisk funktion og styrke deltagerens forståelse for deres tilstand. Dette fører ofte til øget selvstændighed og evnen til at engagere sig i mere aktive og smertefri daglige aktiviteter.

En vellykket APV kan levere en bred vifte af fordele, herunder forbedret arbejdsmiljø, risikoreduktion for arbejdsskader, mindre sygefravær, øget medarbejdertilfredshed og overholdelse af arbejdsmiljølovgivningen. For mere detaljeret information og skræddersyet rådgivning om APV-processen, anbefales det altid at konsultere lokale eksperter og specialister inden for arbejdsmiljø.

Behandlinger

FysHuset

Norvangen 3D
opgang B / C, 2 sal
4220 Korsør

Kontakt FysHuset

Kontakt