For at starte et program, kan du kontakte FysHuset direkte for at booke en indledende konsultation. Her vil I sammen udforske behovene og ønskerne for din virksomhed, hvorefter et skræddersyet program vil blive designet.
For at starte et program, kan du kontakte FysHuset direkte for at booke en indledende konsultation. Her vil I sammen udforske behovene og ønskerne for din virksomhed, hvorefter et skræddersyet program vil blive designet.
Ja, hvis ikke der tages hånd om dem, kan arbejdsrelaterede smerter udvikle sig til kroniske tilstande eller langtidsskader. Tidlig intervention og forebyggelse er nøglen til at undgå disse konsekvenser.
Fremhæv, hvordan ergonomiske forbedringer ikke kun kan mindske smerter og sygefravær, men også øge produktiviteten og medarbejdertilfredsheden. Præsenter evt. studier eller statistikker, der understøtter disse fordele.
Ja, FysHuset tilbyder nu vejledning direkte på arbejdspladsen eller virtuelt. Dette gør det nemmere at få tilpasset vejledning og implementere ændringer i det miljø, hvor du arbejder.
En fysioterapeut kan tilbyde individuel vejledning baseret på dine specifikke smerter og arbejdssituation. Dette kan inkludere personlige øvelsesprogrammer, rådgivning om korrekt arbejdsstilling og ergonomi, samt teknikker til smertehåndtering.
Smerter på arbejdspladsen kan skyldes flere faktorer, herunder langvarig fysiske problematikker, gentagne bevægelser, dårlig ergonomi, og stress. Disse faktorer kan føre til muskel- og ledsmerter, især i ryg, nakke, skuldre, og håndled.
En APV skal opdateres regelmæssigt, og mindst hver tredje år. Det er også vigtigt at revidere APV’en, hvis der sker væsentlige ændringer i arbejdsprocesserne, anvendelse af nye maskiner, eller hvis der sker ændringer i organisationen, som kan påvirke arbejdsmiljøet.
Det er arbejdsgiverens ansvar at sørge for, at der bliver udført en APV. Dette kan gøres internt af uddannede medarbejdere eller eksterne konsulenter. Det anbefales at inddrage medarbejdere og sikkerhedsrepræsentanter i processen for at sikre et bredt perspektiv på arbejdsmiljøet.
En arbejdspladsvurdering (APV) er en systematisk gennemgang af alle aspekter af arbejdsmiljøet på en virksomhed for at identificere potentielle risici for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Formålet er at forebygge arbejdsrelaterede skader og sygdomme ved at adressere risiciene proaktivt.
Med en dedikeret tilgang, der inkluderer individuel evaluering, skræddersyede løsninger, empatiske uddannelser, og ærlig opfølgning. Holdbare løsninger skabes gennem tæt samarbejde med virksomheden, forståelse for unikke behov, og udvikling af personlige ergonomiske strategier.
Gennem evaluering af arbejdsstationer, personlige justeringer, og træning i ergonomisk korrekte arbejdsstillinger. Fordelene er at reducerer risiko for arbejdsrelaterede skader, øger produktivitet og trivsel på arbejdspladsen.
Det er professionel vejledning for at optimere arbejdspladser, så de støtter medarbejdernes fysiske velvære. Alle arbejdspladser, især dem med stillesiddende arbejde eller fysisk krævende opgaver.