Søg
Close this search box.

Forbedret livskvalitet med GLA:D® Rygtræning

Smertefri ryg og øget livsglæde er inden for rækkevidde! – Opstart den 14. november!

Tilmeld dig GLA:D® RYG-programmet, der starter den 22. august, og tag kontrol over dine rygproblemer. Oplev forbedret livskvalitet med evidensbaseret træning og individuel støtte. Tilmeld dig nu!

Er du en af dem, der har kæmpet med langvarige rygproblemer og ønsker en bedre livskvalitet? Vi har spændende nyheder til dig! GLA:D® RYG-programmet er tilbage, og vi inviterer dig til at deltage i et unikt behandlingstilbud, der fokuserer på at forbedre din rygsundhed og livsglæde.

Hvad er GLA:D® RYG?

GLA:D® RYG er udviklet af forskere og behandlere på SDU (Syddansk Universitet) med det formål at hjælpe dig med langvarige eller tilbagevendende lænderygsmerter. Programmet er baseret på de bedste evidensbaserede retningslinjer for rygsmerter og hjælp-til-selvhjælp-principper og kombinerer teoretisk undervisning med superviseret træning.

Opstart den 14. November: Skynd dig at tilmelde dig!

Er det tid for dig at tage kontrol over dine rygproblemer og forbedre din livskvalitet? Vi er glade for at meddele, at opstarten for det nye GLA:D® RYG-træningshold finder sted tirsdag d. 22. august. Dette tilbud er skræddersyet til dig med langvarige rygproblemer, og det er din chance for at tage skridtet mod en smertefri og aktiv hverdag.

Hvad inkluderer GLA:D® RYG-programmet?

  • Teoretisk Undervisning: Du vil forstå din rygbedring, lære om smertemekanismer og få værdifuld viden om, hvordan du kan forbedre din rygsundhed.
  • Superviseret Træning: Træn under kyndig vejledning fra vores erfarne fysioterapeut, Simon Volder. Træningsøvelserne er nøje tilrettelagt for at styrke dine rygmuskler og forbedre funktionen.
  • Fleksible Træningstider: Træningen foregår tirsdage og torsdage fra kl. 16.30-17.30, så det er nemt at passe ind i din kalender.
  • Pris: Individuel Aftale: Prisen for din deltagelse er individuel og afhænger af faktorer som lægehenvisning, medlemskab af “danmark,” helbredstillæg fra kommunen eller forsikringsdækning. Du betaler kun for de gange, du deltager.

Tilmeld Dig Nu og Tag Kontrol Over Din Rygsundhed!

GLA:D® RYG-programmet er din mulighed for at forbedre din livskvalitet, styrke din ryg og forstå, hvordan du kan håndtere rygproblemer aktivt. Ved at tilmelde dig dette program investerer du i din fremtid og en smertefri ryg. Kontakt os på telefon 58374040 for yderligere oplysninger og tilmelding. Sammen kan vi arbejde på en sundere og smertefri hverdag!

FysHuset

Norvangen 3D
opgang B / C, 2 sal
4220 Korsør

Kontakt FysHuset

Kontakt