FysHuset lukker til og med søndag d. 29 marts.

FysHuset lukker til og med søndag d. 29 marts.

FysHuset lukker til og med søndag d. 29 marts.

FysHuset aflyser alle patienter fra dags dato og holder klinikken lukket til og med 29 marts 2020.

Danske Fysioterapeuter har fået en meget klar besked fra Sundhedsstyrelsen om at al unødvendig behandling skal udskydes. Det vil sige, at hvis en behandling ikke er kritisk, så skal den udskydes. FysHuset er helt enige i at støtte op om dette og regeringens forsøg på at forhindre, at coronavirussen fortsætter med at udbrede sig med samme voldsomme hastighed.

Som fysioterapeuter er vi i tæt fysisk kontakt med mennesker og smitte vil kunne overføres under en behandling. Det er selvfølgelig op til de enkelte klinikker at tage beslutningen om, hvad kritisk behandling er. Efter vores bedste overbevisning har vi ikke nogen kritiske behandlinger. Det er derfor ikke ansvarligt at vi fortsætter vores behandlinger og dermed være potentiel smittespreder.

Vi håber på forståelse fra vores patienter og glæder os til at se jer alle på klinikken igen, når anbefalingerne fra sundhedsstyrelsen tillader det.

Hvis du har brug for at komme i kontakt med os er det muligt at ringe mellem 10.00 - 12.00 på telefon 58374040/58372018 de hverdage de hvor vi er lukket ned. Yderligere er det muligt at skrive mail på kontakt@fyshuset.dk

Med venlig hilsen

FysHuset

Skærmbillede 2020-03-14 09.15.35