Kasper i gang med akut rygbehandling

Kasper Hejlesen

fysioterapeut og klinikejer

Ansvarlig for: Glad-ryg, Knæ- og hoftehold, udformning af indlægssåler. Behandling af akutte og kroniske rygproblemer, idrætsskader, behandling/træning af både stenose og dystoni.

Kasper har taget flere eksamener efter endt uddannelse og har derigennem stor viden og erfaring indenfor ryg, nakke, hofte, knæ og fødder. Sammen med Britt foretager han test af fødder til udformning af såler. Kasper står sammen med Simon og Sussi for klinikkens tilbud til personer med længerevarende rygproblemer (GLAD-ryg). Han har derudover holdtræning til personer med hofte- og/eller knæ-problemer (GLAD-hofte/knæ). Endelig er det også Kasper, der står for behandling og træning af patienter med stenose og patienter med dystoni. Kasper er ansvarlig for faglig supervision og undervisning af klinikkens nyansatte.

I Kaspers travle liv fyldt med tre energiske børn og hans dejlige kone Charlotte, finder han stadig tid til at jonglere mellem sin passion for squash, fodbold og familien. Med et smil på læben og stort overskud går han gennem ild og vand for sin familie. I sportsarenaen forgår det ofte vildt og voldsomt, så han efterfølgende humper rundt med diverse skader. Når han ikke sveder på banen, forkæler han sin kulinariske side ved at nyde god mad sammen med familie og venner. Udover sin sportslige iver er han også en ihærdig fagpolitisk aktivist, der brænder for at gøre en forskel. En ægte livsnyder, der jonglerer mellem boldspil og familieliv med et glimt i øjet og et hjerte fuld af engagement.

CV

Uddannet: 1999

FysHuset

Norvangen 3D
opgang B / C, 2 sal
4220 Korsør

Kontakt FysHuset

Kontakt