Mette Personalebillede

Mette Zethner

fysioterapeut

Ansvarlig for: palliativ behandling, fysiopilates, osteoporosehold, hjemmebehandlinger (herunder neurologiske patienter) og kroniske smertepatienter.

Mette har efter endt uddannelse i en lang årrække arbejdet som ridefysioterapeut og derigennem fået stor erfaring med træning af neurologiske patienter. Mette har løbende efteruddannet sig  primært inden for osteoporose (knogleskørhed) og smertevidenskab. Mette varetager en stor del af klinikkens hjemmebehandlinger og hold. Hun underviser i fysiopilates og sammen med Maria står hun for vejledning og træning af personer med osteoporose. Mette har efterhånden stor erfaring med behandling og træning til den palliative patient.

Mette, den vellidte perle i FysHuset, udstråler en aura af ro og forståelse, der gør hende til en yndlingsperson blandt venner og familie. Den rolige og omsorgsfulde sjæl, Mette, navigerer gennem livet med lethed, selv i de mest kaotiske situationer, hvilket får hende til at fremstå som den stabile klippe i tordenvejr. Udover at være en dedikeret mor til sine to voksne døtre og en kærlig hustru til sin mand, Henrik, er Mette også en frygtløs vinterbader, der elsker at omfavne kulden med et smil og en latter. Hendes kærlighed til naturen fører hende på eventyrlige vandreferier, hvor hun fordyber sig i den vilde skønhed og nyder livets enkle glæder. Mettes unikke evne til at kombinere sin omsorgsfulde natur med en sans for humor gør hende til hjertet af enhver sammenkomst, og hendes venner og familie elsker hende for både hendes varme og hendes skæve humor. Hun er den type person, der får dig til at smile, uanset hvor grå din dag måtte være.

FysHuset

Norvangen 3D
opgang B / C, 2 sal
4220 Korsør

Kontakt FysHuset

Kontakt