Maria Personalebillede

Maria Hjort

Fysioterapeut

Ansvarlig for: undersøgelse og behandling af børn, sclerosehold, parkinsonhold, neurologihold(herunder apoplexi) osteoporosehold. Undersøgelse og behandling af nakke- og ryg problemer.

Maria har taget eksamen og kurser indenfor behandling af ryg og nakke. Derudover har hun taget kursus i behandling af spædbørn og har interesse og erfaring med undersøgelse og træning af småbørn. Hun er ansvarlig for klinikkens behandling og træning af patienter med sclerose og med apoplexi. Herudover har hun og Signe holdtræning for patienter med parkinson. Maria tager sig også af vejledning og træning af personer med osteoporose (knogleskørhed), dette er i samarbejde med Mette. Maria underviser på klinikkens ”Mandehørms”-hold, som er træning for ”drenge” over 50.

Maria er en kvinde med imponerende ro og overblik. Hendes omsorgsfulde natur er så stor, at hun får den mest følelseskolde robot til at føle sig elsket. I sin dyrebare fritid jonglerer hun mellem sin skønne lille familie: den charmerende søn Johannes og hendes mand Mikkel. Tidligere målmand i håndbold, nu er hun løbeentusiast – sandsynligvis for at kunne hamle op med Johannes’ uendelige energi. Maria, en livsbekræftende superkvinde, der balancerer pligter, kærlighed og en uendelig liste af gøremål, mens hun tager løbeture og går ture, og måske, bare måske, drømmer om at lære sin hund, Eddie at danse disco. Og så bager hun de mest fantastiske kager.

FysHuset

Norvangen 3D
opgang B / C, 2 sal
4220 Korsør

Kontakt FysHuset

Kontakt