Sussi personalebillede

Sussi Jensen

Fysioterapeut og klinikejer

Ansvarlig for: Gigthold, GLAD-ryg, graviditetsrelaterede problematikker, kroniske smertepatienter, individuelle behandlinger og træning af ryg- og nakkeproblemer

Sussi har taget flere kurser og eksamener inden for primært ryg, nakke, og smertevidenskab. Hun har stor erfaring med patienter med kroniske smerter. Sussi varetager sammen med Simon og Kasper klinikkens tilbud til personer med længerevarende rygproblemer(GLAD-ryg). Hun har mange års erfaring og kompetencer til at undersøge og vejlede gravide. Sussi har holdtræning for personer med leddegigt.

Sussi er som en dynamisk energibombe, der sprudler af liv og overskud. I sin fritid forvandler Sussi sig til en børnenes bedste ven og børnebørnenes legekammerat.  Hendes lange gåture enten alene eller med en god veninde er hendes energikilde. Når hun ikke er ude og erobre verden til fods, er Sussi næsten altid at finde med næsen begravet i en bog.  Og kunstmuseerne? Det er hendes andet hjem, hvor hun vandrer rundt og lader sig fortrylle af kunstens magi. Måske har hun fundet hemmeligheden bag det perfekte liv: en kombination af kærlighed til familie, gode venner, lange gåture, bøger og kunst – tilsat en god portion humor og glimt i øjet.

CV

Uddannet: 1992

FysHuset

Norvangen 3D
opgang B / C, 2 sal
4220 Korsør

Kontakt FysHuset

Kontakt