Britt Personalebillede

Britt Hofstedt Hansen

Fysioterapeut

Ansvarlig for: Knæ-og hoftehold, idrætsskader, fremstilling af indlægssåler, tilbud til virksomheder

Siden endt uddannelse har Britt taget flere eksaminer og kurser for at dygtiggøre sig inden for fysioterapien. Britts kompetencer og interesser er i høj grad knæ, hofte og idrætsskader. Britt varetager sammen med Kasper undersøgelse af fødder m.h.p evt. udformning af indlægssåler. Britt har holdtræning for personer med artrose (slidgigt) i hofte og/eller knæ. Sammen med Christoffer sørger hun for klinikkens tilbud til virksomheder.

Britt er en fantastisk blanding af energi og skarphed, pakket ind i et hjælpsomt og struktureret sind. Hendes latter høres ofte i hele klinikken. Hun er et ægte konkurrencemenneske, altid klar til at erobre verden, især når det handler om Volleylandsholdet. Hendes dedikation til holdet er så stærk, at hun sandsynligvis drømmer om volleybold om natten også.

Når hun har fri, tilbringer hun kvalitetstid med sin familie og gode venner, omgivet af kærlighed og latter.  Hendes evne til at jonglere mellem det konkurrenceprægede og det hjælpsomme, det strukturerede og det grinende, gør hende til en unik og uundværlig del af ethvert socialt samvær.

CV

Uddannet: 2017

FysHuset

Norvangen 3D
opgang B / C, 2 sal
4220 Korsør

Kontakt FysHuset

Kontakt